My Company

Friday, November 04, 2011

Bad day

Hello sekalian alam. :)
Korang apakhabar? Ok? Eh, sakit? Sakit apa?
Aaa.. Jgn lupa nak makan ubat yea *unuk yang sakit/& mereka yang bakal sakit*..Muahaha..

Okay..back to our topic!

Awal pagi, bangun tido. Mandi. Bersiap. Breakfast. Mestilah sempat nak breakfast. Suatu ke"wajib"an tau. Then, 7.30am jalan masuk kampus. Hari ini kamek orang ada BiroTataNegara (BTN).
Uiii..memang awal pulak kan. Awal dari waktu kelas.
Dalam "separuh sedar" keadaan mamai walaupun dah mandi pagi tu, tetap juga tahan mata dari mengantuk.
Yela. Kang time penceramah bagi ceramah, saya asyik dok paham jakkan. Angguk tak henti-henti. Pelik pulak dia.

Waktu rehat pun tiba. Kita orang makan mee goreng.. tidak sedap! Aduiih..! Lepas masa rehat je, uiih. Mata memang berat macam berkilo-kilo beras siam kat mata aku kan. Hehe. Tapi, dalam kepayahan pun still juga curi peluang baca note (buat revision) la kononnyaa kan. Padahal hakikat sebenarnya tiada yang tahu. Kamek (saya) just scanning jak. Muahahaha.
Tapi penceramah tu ok gak la. Xda la boring gilak.

Tengah hari menjelang. Oh, tidak! Abis program almost 1.30pm. Then kamek orang trus blah g kelas. Mok sambung buat revision kan. Tetapi MALANG MEMANG TIDAK PERNAH BERBAU. Apa yang kamek revise nang lari jauh la time nangga paper/ soalan ya. Ancuss ati ku. Rasa mok nangis pun ada jwak. Tapi sabar jak la.

Yaang ini lagi la parah. Test malam ini memang payah. Boleh pulak buang markah 15% free2 macam tu jak. X abis jawab soalan. Sial  Semuanya x berakhir dengan sesuatu yang baik. Hopefully ada sesuatu yang baik menanti di masa hadapan ya sekalian anda. Doa2 la. :P

Orait reader(s). Dah ngantuk. Time to zzzzzz.. Esok nak fly to bintulu. Morning flight..grrrrhhh!
Nite guys.. Sweetdream!


No comments:

Post a Comment

Banyak Merapu